Wil je jouw lippen pigmenteren?

Lippen zijn altijd mijn favoriete lichaamsdeel geweest. Ik ben door fases van zelfbewustzijn gegaan, ongeveer in alle aanvullende delen van mezelf, en heb elk lichaamsdeel apart bestudeerd, maar ik ben dol op mijn lippen. Ze zijn dik, kussenachtig, en het absolute canvas voor kleur. Ze hebben zelfs wel eens optreden als model voor de lippen in een modeblad te zien geweest.

Ironisch genoeg zijn ze samen met een van de weinige dingen die ik heb verbeterd, zelfs als ik toegang heb tot alle soorten behandelingen, voelde ik me ongemakkelijk bij het ondernemen van iets drastisch om mijn gewicht of mijn neus te veranderen, omdat ik eerst probeerde mijn onzekerheden in harmonie te brengen met die van anderen. Ik ben blij dat ik die beslissing heb genomen, want geen van beide dingen maken me meer druk. Mijn lippen zijn een ander verhaal. Ik ben er dol op, dus waarom probeer ik niet iets om ze nog meer te laten schijnen?

Wat is het?

Lippigmentatie is een behandeling voor het kleuren en blozen van de lippen, ook wel lip blush genoemd. Het is een semipermanente tatoeëringsmethode, die bedoeld is om de natuurlijke kleur van je mond een tot twee jaar lang aan te vullen / aan te sterken. Met behulp van een methode die pixelvorming wordt genoemd, zet de schoonheidsspecialiste kleine, onopspoorbare puntjes pigment af op de lijn en de kleur. Het resultaat is een kleur die eruit ziet alsof het je eigen kleur kan zijn, maar dan na een oppepper (en een meer uitgesproken vorm). Nu uitgevoerd door schoonheidsspecialisten in plaats van traditionele tatoeëerders (zoals het was in de afgelopen decennia), gebruikt het organische pigmenten en moderne, digitale hulpmiddelen die verschillende naaldconfiguraties. Lees ook wat is lippigmentatie.

Als je net zo enthousiast bent over het proces als ik, zorg dan dat je eerst je onderzoek afrondt. Hieronder, zeven dingen om te overwegen vooraf uw eigen afspraak te boeken.

7 Dingen om te overwegen.

Het is niet goedkoop.

Net als verdere cosmetische behandelingen, betaal je de prijs die het kost om mooi te zijn. Wees op je hoede voor iedereen die een prijs aanbiedt die te mooi lijkt om waar te zijn. Een semipermanente behandeling is niet het moment om te gaan besparen vanwege de risico's. Lees ook lippigmentatie prijs.

Je moet op voorhand verschillende kleuren uitproberen.

De kleur die het moet worden is aan jou. Maar je kunt dit ook samen met de schoonheidsspecialiste bespreken, dit is wel aan te raden, een goede specialist weet namelijk wat goed is voor jouw gezicht. Lees ook lippigmentatie kleuren.

De pijn is verrassend minimaal.

Omdat de huid op je lippen extra poreus is, is de verdoving veel levendiger dan bijvoorbeeld je wenkbrauwen tijdens een microbladingbeurt. Als iemand die rekening houdt met ongeveer 15 (zeer pijnlijke) tatoeages, geef ik een positieve reactie dat ik hem in eerste instantie niet heb gevoeld. Maar afgezien van een licht knijpend gevoel in het begin, was het gevoel vergelijkbaar met iemand die een vinger gebruikte om een oneerbiedige druk uit te oefenen. Dat was het. Lees ook lippigmentatie ervaringen.

Je zult afhankelijk zijn van veel lippenbalsem.

Vlak na de lippigmentatie behandeling zijn jouw lippen heel droog. Ik heb na mijn behandeling twee volle tubes lippenbalsem gebruikt. Het goede nieuws is dat mijn lippen vier dagen later weer gehydrateerd waren en niet meer schreeuwden om een nieuwe balsem.

Er is sprake van enige genezing.

Hoewel je niks hoeft te laten na deze behandeling (je kunt dezelfde dag nog douchen en je gezicht wassen, zolang je maar weer flink wat lippenbalsem smeert erna), duurt het ongeveer vier tot vijf dagen om volledig te genezen. Tijdens het genezingsproces schilfert de overtollige kleur af, wat de optredende verandering verklaart. Uiteindelijk wordt het steeds lichter tot het jouw gewenste kleur is. Lees ook lippigmentatie nazorg voor belangrijke nazorg informatie.

Verwacht geen dramatische resultaten.

Verwacht niet een resultaat alsof je fillers in je lippen hebt, lippigmentatie is bedoeld om subtiel te zijn, in de zin een vergelijking met wimper extensions of microblading. Je krijg de perfecte lippen qua contour en kleur, maar het lijkt wel natuurlijk. Persoonlijk ben ik nog steeds dol op de resultaten, ik hou zelf al niet van over de top.

Vragen?

Ik hoop het een en ander voor je opgehelderd te hebben.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Comments are closed!