Wat zijn zorgbeveiligers?

Wie zijn het, wat doet ze, en hoe kunnen ze helpen?

Een van de belangrijkste dingen om goed te kunnen opereren is je veilig voelen. Voordat ik mijzelf overvloedig in de beveiligingsindustrie bevond, verbaasde ik mij over wat het beveiligingspersoneel elke dag deed. Wat ik meestal wijselijk zei waren mensen in uniformen die in de buurt stonden, soms in groepen die leken te wachten tot er iets gebeurde. solide bekend? Ik heb niet geschokt wat extra eerstehulpverleners de hele dag deden, ik leek het te weten of in ieder geval te denken dat ik het wist. Brandweer, politie en paramedici hebben allemaal vreselijk identificeerbare rollen, zonder dat ze het in hun hoofd halen. In de gezondheidszorg is het niet anders. Zo was de rol van een gediplomeerd verpleegster positief voor mij. Net als de rol van artsen, schoonmakers, portiers, maatschappelijk werkers, administratief personeel en dergelijke, die zeker belangrijk zijn om het hoogst haalbare niveau van gecentreerde zorg te garanderen. Maar dan zeg ik wijselijk dat deze mensen in uniformen aan de zijlijn stonden en dat ik aarzelde over wat ze daar moesten doen.

Zorgbeveiliging

Wie zijn ze?

Gezondheidszorgbeveiligers, mensen in dienst voor zorgbeveiliging, die het dus veilig houden in zorginstellingen, hebben verschillende achtergronden en hun geloofsbrieven variëren. In sommige gevallen is de industrie het eens met mensen die een tweede carrière beginnen na hun pensionering. aanvullende professionals in de gezondheidszorg beveiliging zijn lichtvoetige afgestudeerden van noodgevallen management, politie stichtingen of particuliere beveiliging en onderzoek programma's, meestal op zoek naar comport jezelf ervaring sinds het verstoren van hun carrière op lange termijn doelen. En dan zijn er nog mensen die nog niet klaar zijn met een van beide, die begrijpelijkerwijs op zoek zijn naar een baan voor de lange termijn en die toevallig voldoen aan de minimale basisvereisten om een vergunning te krijgen. De belangrijkste vraag voor mij was wat maakt deze mensen gezondheidszorg beveiliging professionals in plaats van gewoon weer mensen in uniformen die toevallig invloed hebben in een ziekenhuis. Sommige organisaties in de gezondheidszorg huren juist die beveiligers in om in hun ziekenhuizen te werken. De opleidingseisen zijn zwak, en de rol van de beveiliger is verwarrend of op volwassen leeftijd onnodig. Dit is een soort van slechtste rechtszaak scenario voor de persoon die is gestuurd om te doen in een uniform, wat leidt tot gênante situaties meestal aan de voordeur van de faciliteit. Deze persoon in uniform is geen beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Hoewel goedbedoelde deze persoon is niet klaar voor wat in hoop voor hen in een ziekenhuis waar 40 procent van de werknemers verhaal bruut aangevallen. De beste zorgbeveiligingsprogramma's huren een samensmelting van faculteiten met opleiding en ervaring, zoals de interne jaarlijkse hercertificering van opleidingen. De beste programma's voeren halfjaarlijkse beoordelingen uit van de conventionele vol met ritsmaatregelen en zwellen het veiligheidspersoneel in het ziekenhuis nieuw-huur-oriëntatieproces op.

Wat doen ze?

Over het algemeen hebben de zorgbeveiligers geen enkele vaardigheid of autoriteit in huis dan wie dan ook. Dit was een optie die ik altijd al had als ik me inpak zodra deze jongens wat kunnen ze voor me doen? Zoals eerder gezegd, sommige hebben helemaal geen training, wat zeker gevaarlijk is voor zowel de bewaker als het publiek waarvoor ze zijn ingehuurd. Een competent getrainde beveiliger is getraind in verzetsmanagement, crisismanagement, het beoefenen van communicatie, toepassingen van het wetboek van strafrecht, eerste hulp en reanimatie, briljante randverdediging van wapens, papierwerk voor noodgevallen en heeft een totaal on-site trainingsprogramma doorlopen dat de missie, visie en waarden van het ziekenhuis net zo goed omvat als de organisatiestructuur van het ziekenhuis. De bovengenoemde is niet een inclusieve lijst en alternatieve ziekenhuizen vraag voor het verschuiven van criteria sommige breed en sommige onbetwistbaar beperkt. Hoewel het concept niet heel veel wordt aangeboden, heeft heel Nederland stoom opgepikt. Deze opgeleide bewakers zijn meestal te vinden in toezichthoudende functies en hebben verwacht dat aangrenzende niveau opleiding op een provinciaal zetten het op handhaving opleiding entiteit.

Hoe kunnen ze helpen?

Nou, hoe ze kunnen stimuleren zal worden onderscheiden door twee dingen

Hun opleidingsniveau, en hoe hun rol binnen het ziekenhuis is gedefinieerd. Het kan zijn dat je dat je specifiek op zoek bent naar zorgbeveiliging in rotterdam, dan zijn er verschillende partijen je kunnen helpen.

Als hun rol wordt ondersteund en verdedigd door het ziekenhuis als customer foster ambassador kunt u er zeker van zijn dat deze zorgbeveiliger het onverbiddelijke in gedachten heeft. Namelijk voor zorgondersteuning, want echte zorgondersteuners zijn bedreven in het ondersteunen van Team Huddles net zo kundig als het accommoderen van Interventions, zelfs als ze een meting doen en advies krijgen van een Clinical Lead. Zorgbeveiligers hebben vaak een brugfunctie binnen de kracht die ze dienen. Het assisteren van verschillende afdelingen op vele manieren 24/7. Het helpen van milieudiensten bij het schoonhouden van een overstroming, het assisteren bij het verlenen van subsidie op dezelfde manier als het assisteren van een gebroken lift en het begeleiden van lopend verplegend personeel bij het aanpassen van hun voertuigen tijdens de dienst, zijn alle voorkomende taken. Steeds vaker bevinden de zorgondersteuners zich in het midden van de zorgcirkel, omdat de veiligheid en de beveiliging van het personeel hoog in het vaandel staan.

Vragen?

Ik hoop het een en ander voor je opgehelderd te hebben.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Comments are closed!