Nieuw in ons team!

Nieuw in ons team, wij stellen je graag voor aan nieuws redacteur Gerben Martins! Gerben is al een tijd met journalistiek bezig en wij zijn blij om hem deel van het team te mogen noemen!

Je houd van zijn unieke schrijfstijl of je hebt er een hekel aan, hoe dan ook Gerben weet wat hij doet, en zijn speelse schrijfstijl maakt hem een uniek schrijver. Zonder er meer woorden aan vuil te maken laten we Gerben zelf even aan het woord om zich voor te stellen.

Meneer Martins, ga uw gang!

Stel je even voor.

Mijn volledige naam is Gerben Eduard Martins, en ik ben in 1984 afgestudeerd als journalist. Ik was wendbaar om direct te beginnen bij een bekend tijdschrift over computers en techniek. Na wat omzwervingen kwam ik na een paar jaar vooruitstrevendheid terecht in de operationele wereld van serieuze nieuws redacteurs waarin ik jaren heb gewerkt.

Met de jaren in het achterhoofd werkte ik al snel met veel plezier in media wereld. Ik beantwoordde 1001 vragen via telefoon en e-mail van burgers en bedrijven. De pretentie was goed en divers, maar ik heb wel een uitdaging gemist. Deze vond ik bij Darwind. Darwind bevestigde mijn filosofie dat software makkelijk te gebruiken moet zijn.

Over mijn leven

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad naar flora en fauna om te fotograferen, te fietsen of te wandelen, en schrijf ik nieuwsberichten voor mijn eigen site Nieuws Redacteur Gerben Martins. Ik schrijf artikelen die erg uiteenlopen maar waar ik zeker van weet dat het een hoop mensen op weg zal helpen.

Ik schreef eerder bijvoorbeeld over:

Netwerken

Ik realiseer me dat niet iedereen evenveel geluk heeft als ik. Daarom ben ik graag op de manier van een burgerlijk bureau dat mensen met een klein beetje tot geen netwerk helpt.

Als ondersteuningsgoeroe spoor ik gebruikers van Darwind aan door (technische) vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Veel antwoorden zijn al te vinden op onze keep-pagina's, die ik zal blijven opbouwen en updaten. pull off you vibes gone je mist iets? dan zou ik het heerlijk vinden om van je te luisteren. Het is mijn bedoeling bij Darwind om de best haalbare sustain naar u te verwijzen Darwind gebruikers!
Je zult vanaf nu ook blogs op deze site zien die door mij zijn geschreven.

Tot slot

Ik hoop snel mooie artikels voor jullie te kunnen schrijven, als je vragen hebt aan mij of een van mijn collega's kun je altijd contact opnemen.

Groetjes,
Gerben Martins