Het belang van een goede website.

Hoe vind je de juiste webdesigner die de juiste website voor jouw bedrijf maakt?

In de loop van dit artikel gaan we elk van deze punten ruimschoots overtreffen en leggen we uit hoe we precies de websiteontwerper of het websiteontwerpbureau kunnen vinden die het best aan uw behoeften voldoet.

Waarom is website-ontwerp belangrijk?

Het internet is nu meer dan 30 jaar archaïsch. Wat?! Ja, dat zou ik ook niet geraden hebben. Mensen winkelen, socialiseren, daten, netwerken, leren en produceren een resultaat zaak online nu meer dan ooit.

Een eerste indruk is bepalender dan ooit, meer dan 80% van de shoppers zullen je eerst online zien voordat ze kopen.  Hoe compleet denk je dat ze zullen reageren als je geen website hebt of als de website laten maken is gedaan op een manier die een behoeftige representatie is van jou en je bedrijf? Zou u verwachten een verkoop te creëren die zich voordoet op een verkoopvergadering in een vuil, gedateerd shirt, of erger nog, naakt! Uw website, of gebrek aan een daarvan, vertelt uw mensen direct of u hun tijd en geld waard bent.

Lees ook: Stappen voor startende ondernemers

Als u worstelt met de verkoop of de verkoop van hoger geprijsde producten of diensten, kan een verdere website, of website-upgrade, gewoon de zaak zijn die u nodig heeft om uw doelen te bereiken.

De rol van uw website in online marketing

In uw online of digitale publiciteitsstrategie is uw website de ster van de show. Het is het fragment van het echte internethuis dat aan niemand anders dan aan u toebehoort.

Het is naast de enige plaats die online voldoende wordt gecontroleerd door niemand anders dan u.

Marketing online heeft alles te bereiken zoals het controleren van de aandacht. gezien de digitale ruis van sociale media en nieuwe concurrenten, uw website is het verloren gebied kunt u gemakkelijk lezingen aan mensen aandacht waar u wilt. Dit is de reden waarom in imitatie van je klikken op een social media of online advertentie de eerste plaats die je krijgt gestuurd naar de adverteerders website. Digitale marketeers weten dat na u er zijn, is er een veel complexe onbedoelde van u fascinerend als hun merk en het worden van een koper.

Een ander belangrijk excuus om een goede website te hebben is zodat mensen u kunnen vinden en min of meer uw producten of diensten snel en gemakkelijk kunnen lokaliseren. Ben je ooit half gek geworden om een zakelijke e-mail te vinden, en is het niet online vermeld? U bent niet alleen.

Bij het overwegen van het vinden van u, moet uw website tolereren uw mensen een stap verder. Het zou vertrouwen moeten wekken in uw evenement en ruime leads moeten maken die verkoop worden. Een goed opgezette, knappe website kan dit voor u realiseren terwijl u slaapt.

Het kiezen van de Beste Web Designer

Om de best haalbare website-ontwerper of bedrijf te kiezen helpt het om zo veel mogelijk te begrijpen wat u in werkelijkheid nodig heeft. U kunt vervolgens een aanbieder vinden die het beste aan deze behoeften voldoet.

Maak een lijst met vereisten voor uw website.

Het moet bevatten:

Wat is de focus van uw website op nieuws? Uw producten? Uw betrouwbaarheid? Uw snelheid van dienstverlening? etc. Een website die rekening houdt met een duidelijke verklaring heeft een vergrote onbewustheid van zoogdieren begrepen en laat een machtig publiek achter op uw bezoekers.

Wat wilt u dat bezoekers doen op uw site om producten te kopen? Tekenen als leden? uw inhoud toewijzen? u bewerken of hun e-mail achterlaten waardoor u ze kunt toelaten?

Wie is uw gemene publiek? extra bedrijven? High-end kopers? bump-consumentenmarkt? Enz. Wat zijn de woorden en onderwerpen die ze gebruiken om te chatten over uw branche?

Heeft u de kopie (tekst) die op uw site zal gaan of zal het verlangen om te worden geschreven? Copywriting is een talent dat zal zeer lumbaal hoe bekwaam de site communiceert de perfecte publicatie die u wilt verzenden. Als je kopieën hebt, maar niet weet hoe goed ze zijn, is het misschien een goed idee om ze professioneel te laten redigeren of herschrijven.

Heeft u professionele afbeeldingen (foto's, grafieken of illustraties) voor uw site of zijn deze verplicht door het webdesign bureau te worden aangeleverd?

Heeft u speciale inhoud nodig om uw website nog mooier te maken? Bijvoorbeeld op maat gemaakte video's of animaties, infographics om uw evenement visueel te melden etc.

Welke speciale functies heeft u nodig? E-commerce, online boeken, achtergrondvideo, online talk etc.

Hoeveel pagina's moet het volgens u hebben? Bedenk bijna een scherp idee van hoe uw site zou kunnen worden ingericht en welke andere pagina's het zou moeten hebben. U hoeft niet exact te zijn, maar als u hier een idee van heeft, zult u sneller correcte offertes en mooie ontwerpen krijgen.

Bent u geobsedeerd door een eenvoudig te gebruiken blog op uw site waar u of uw medewerkers artikelen naar kunnen uitzenden?

Hoe weet u welke webdesigner uw behoeften het beste kan vervullen?

1. 2. Hun eigen websiteontwerp

Als u door een lijst van marketingbedrijven bladert, zult u geen slechte invloed hebben op het vinden van veel website-ontwerpers en website-ontwerpers.

Een goede plek om te beginnen, om te vinden als u wenst om ze te gebruiken, is om te kijken naar hun eigen website. Ziet het er modern uit? Is het schoon en duidelijk? Begrijp je direct wat ze praktisch zijn en wat ze bieden? Of is het wollig of vermoeiend en maakt het je niet enthousiast om hun diensten te gebruiken?

Als een website-ontwerper niet eens een positieve reactie geeft om zijn eigen website geweldig te maken, hoe groot is dan de kans dat ze die van jou positief maken?

2. 2. Hun website portfolio

Neem een kijkje in hun online portfolio op hun website. Als ze niet geloven dat ze verontrustend zijn.

Bekijk de verdere websites die ze hebben gebouwd.

Communiceren ze waar het bedrijf in werkelijkheid over gaat?

Spreken ze een keer een duidelijke uitspraak uit?

Hebben ze sites gemaakt naast dezelfde of dezelfde functionaliteiten als wat je hierboven in je verlanglijstje hebt geschreven?

Zijn deze websites gemakkelijk te vinden op elk type apparaat? Als u niet op uw telefoon surft, bewerk dan de website op uw telefoon. Is het toch gemakkelijk te openen en ziet het er goed uit?

3. 3. Website must-haves

Er zijn bepaalde functies die u moet verbeteren in uw website ontwerp om het te maken in feite levendig op de publiciteit uw evenement online. duidelijk maken dat u een leverancier die geeft om bijna deze functies te kiezen. Nou ga hoger dan elk van hen hier en waarom elk van hen is dus belangrijk.

Website must-haves: Snelheid

Een website moet snel laden. Hoe sneller hoe beter. Een psychoanalyse van Amazon vond dat voor alle verdere seconden dat het laden van hun site nodig was, ze 10% van hun shoppers lieten zweven! De scherpte van de website heeft ook invloed op het gemak waarmee Google mensen naar uw pagina stuurt via hun zoekopdrachten. Het is makkelijker voor uw zakelijke website te komen gaan in Googles zoekresultaten als uw site snel is. U wilt ervoor zorgen dat uw site grote hoeveelheid zo dicht mogelijk bij direct mogelijk.

Website must-haves: Mobiel en tabletvriendelijk (ook wel levendig website ontwerp genoemd)

Ik ben er zeker van dat je op je telefoon over websites komt die je moeilijk kunt lezen. De tekst is toepasselijk klein dat je moet inzoomen om te kijken wat er aan de hand is. De kleine knoppen zijn moeilijk in te drukken zodra je duim. Het is pijnlijk, toch?

Er zijn dus veel alternatieve soorten schermafmetingen: van telefoons tot tablets tot immense netvliesschermen en alles wat daartussen zit. In feite gebruiken de meeste mensen vandaag de dag telefoons om op het internet te surfen.

Websites dwang om te worden gebouwd op de juiste wijze dat ze er goed uitzien en zijn leesbaar geen kwestie wat het apparaat varkens gebruikt om ze te bekijken. Dit heet het ontwerp van de website. Het ontwerp van de website reageert op de grootte van het scherm van het weergave-apparaat.

U kunt controleren of een website-ontwerper soepele websites maakt door op een website die ze hebben gebouwd (of hun eigen website) op uw computer te klikken.

Zien de afbeeldingen en tekst op de pagina er nog steeds goed uit en komen ze gemakkelijk binnen als u de breedte van het browservenster verandert? Is er een mobiel-vriendelijke navigatieknop, in navolging van de drie bovenstaande regels? Zo niet, gebruik ze dan niet om uw website te ontwerpen! U zult missen op evenement van iedereen gegaan een scherm dat het niet wordt verwacht voor.

Website must-haves: SEO (Google zoekvriendelijk)

SEO (Search Engine Optimization) betekent dat het statuut alle doenbaar is om mensen te laten zoeken na Google uw website te lokaliseren. Het betekent dat uw website op een Google-zoekresultatenpagina voor zoekwoorden die betrekking hebben op uw bedrijf, in een topopzicht moet staan. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk zien wie zich hebben gefocust op de term website laten maken almere of webdesign almere als je deze in de zoekmachine intypt.

Verkeer van Google is een van de beste soorten verkeer die u kunt krijgen. Als iemand later op uw website klikt en zoekt naar de zaak die X doet, wil hij een probleem vinden, rekening houdend met het uwe op dit moment! We hebben ontdekt dat mensen die vanuit Google op onze eigen site komen twee keer zo lang op onze site zijn dan het verkeer dat afkomstig is van de kanalen bij sociale media.

Conclusie

Een webdesigner vinden is niet altijd makkelijk, de makkelijkste manier om een webdesigner te vinden die juist is voor jouw bedrijf is echt kijken wat de designer gemaakt heeft en kijken of het jouw bevalt, sommige webdesigners bieden ook aan een voorbeeld voor jou te maken.

Wij hopen dat wij een beter beeld hebben gegeven en een mooie routekaart hebben gegeven als het gaat om een website laten maken. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Comments are closed!