De kracht van Affirmaties.

Waarom Affirmaties gebruiken?

Mensen gebruiken affirmaties voor verschillende doeleinden. In het algemeen worden affirmaties gebruikt om het levende ding geest te herprogrammeren, om ons te helpen om jezelf te berusten in bepaalde dingen alleen over onszelf of vrijwel de wereld en ons gebied daarbinnen. Ze worden samen met gebruikt om ons de authenticiteit die we willen maken in termen van het maken van (of het aantrekken van) rijkdom, liefde, schoonheid en geluk te ondersteunen.

Volgens Walter E. Jacobson, M.D., is er waarde in bevestigingen van deze aard, omdat onze fysieke geest een grote rol speelt in de actualisering van ons leven en de manifestatie van onze verlangens. Wat we op varkensniveau ongeveer met onszelf eens zijn, kan volgens hem een belangrijke invloed hebben op de uitkomst van de gebeurtenissen.

Op het eenvoudigste niveau karakteriseren we vervolgens ongeveer onszelf goed en hebben we een positieve houding, ons leven heeft de neiging om soepel te controleren. Voorstanders van de wet van de aantrekkingskracht pakken dit vaak aan als het verhogen van onze vibratie zodanig dat voorbij onze vibratie positief is, bepaalde dingen zoals financiële overvloed, liefde, en hernieuwde gezondheidszorgen magnetisch naar ons toe getrokken.

Aan de extra kant, zoals we stemming slecht bijna onszelf en hebben een negatieve houding, hebben we de neiging om zich bezig te houden met zelfvernietigend gedrag dat kan leiden tot negatieve resultaten, rekening houdend met financiële miserie, interpersoonlijke drama, of acute of chronische ziekte.

En, op een veel pragmatischer niveau, suggereert de recente studiebeurs van een team van onderzoekers bij Carnegie Mellon dat zelfbevestigingen eigenlijk een buffer vormen voor het spelen van en het vergroten van probleemoplossende schijnvertoningen in ondermaats presterende en chronisch gespannen individuen.

Wat, precies, zijn Affirmaties?

Affirmaties betekenis is voor vele nog onduidelijk: affirmaties zijn duidelijke verklaringen die worden verwacht om zichzelf te veranderen in het individu met behulp van hen. Ze kunnen vooruitgaan als inspiratie, als zonder problemen als eenvoudige herinneringen. Ze kunnen vervolgens aanmoedigen om de aandacht te richten op doelen in de loop van de dag, die op zichzelf al het potentieel heeft om een zekere en blijvende zelfverandering aan te kondigen. Affirmaties kun je zien als een onderdeel van de wet van aantrekking.

De formule voor het schrijven van dynamische affirmaties is eigenlijk heel eenvoudig.

1. enthousiaste bevestigingen worden in de eerste plaats geschreven.

Begin uw bevestigingen na de ik of ik ben.... Dit soort verklaringen punt bevestigingen in verklaringen van de identiteit. Identiteitsverklaringen zijn krachtige motivatoren voor zelfverandering. Voorbeelden van ik verklaringen zou zijn, ik ben veilig en zelfverzekerd spreken in het openbaar, ik geniet van het eten van gezond voedsel, ik hou van lichaamsbeweging, en ik ben een liefdevol en medelevend persoon.

2. 2. Affirmaties zijn geschreven in de definitieve (als tegengesteld aan de negatieve).

Maak altijd een schone borst uw bevestigingen in de positieve. Bijvoorbeeld, in plaats van te zeggen, ik niet meer genieten van de smaak van sigaretten, zou je kunnen zeggen, ik ben zeker vergeven van sigaretten, of ik ben een gezond persoon en ik hou van het maniërisme mijn lichaam voelt verleden Ik maak gezonde keuzes.

3. 3. Affirmaties hebben een emotionele lading.

Imbueer uw bevestigingen later gevoel. Met behulp van emotionele woorden in bevestigingen is belangrijk, vanwege de diepe relatie die we hebben in het midden van de emotie woorden en somatische ervaringen. in het licht van dat anders van te zeggen, ik besteden krijgen ouder, rekening houdend met mijn ouder wordende ouders, probeer te zeggen, ik voel me zo'n liefde en dankbaarheid uitgaven groeien oud op dezelfde manier als mijn moeder en vader. Of aan de andere kant van ik eenzame eten gezonde voeding, die klinkt verdacht koortsachtig, proberen, ik kwaliteit bloeien en verlevendigen zodra ik gezonde keuzes voor mij.

4. Affirmaties zijn geschreven in de huidige staat.

Schrijf uw bevestigingen alsof ze al gebeuren. Dit betekent bevestigen, ik ben gelukkig en zelfverzekerd, aan de andere kant van Twee maanden vanaf nu, zal ik gelukkig en zelfverzekerd zijn. Of, ik ben sexy en aantrekkelijk, in tegenstelling tot, Als ik deze laatste tien pond te verliezen, zal ik sexy en aantrekkelijk.

Dit is de stap die de meeste mensen doet wankelen, want in sommige gevallen hebben ze zin in onnozel schrijven of in het zeggen van iets dat ze eigenlijk nog niet geloven op zijn minst op een opwindend niveau is waar. Maar vergeet niet, het doel in de rug bevestigingen is om je aangeboren geest te herschrijven.

Veel holistische tradities raden aan dat als je botst alsof iets waar is, als je de gevoelens samengevoegd ervaart als het resultaat dat je wilt, hoe groter de kans is dat het resultaat werkelijkheid wordt. Dat wil zeggen, als je begrijpt dat je aantrekkelijk en sexy bent, zul je automatisch deelnemen aan het gedrag verenigd op de manier van dat (verhoogde zelfzorg), die je zal ondersteunen om je doelen te bereiken.

Voor het schrijven van bevestigingen die werken:

Het schrijven en verzinnen van positieve affirmaties is niet altijd even makkelijk. Een overzicht van bronnen over het schrijven in actie affirmaties volgende waarschuwingen naast het gepakt worden in het hoe. Want als je je er toe verbindt dat je een bepaalde manier bent, wil je onbewust een pretentieuze manier bedenken om het te laten werken.

Hoe bereikt u de affirmaties?

Als je eenmaal komt gebeuren vervolgens een set van bevestigingen, moet je ze gebruiken. Om effectief te zijn, moeten de bevestigingen dagelijks minimaal worden gebruikt.

Even tussendoor, je kunt ook kijken op de volgende site, het is de enige nederlandse site die puur gaat over affirmaties.

Sommige aanbevelingen raden u aan om te beseffen affirmaties eerste situatie in het daglicht en laatste nummer 's nachts. Anderen stellen voor om je affirmaties op briefjes te zetten en ze in het zicht te verwerpen, zoals op je badkamerspiegel, het stuurwiel op je auto, je computermonitor, of in je portemonnee of portemonnee.

Verschillende mensen hebben bovendien alternatieve manieren om bevestigingen te gebruiken.

Sommigen raden aan om affirmaties dagelijks op te schrijven, omdat de strijd om iets uit te schrijven een ander mechanisme is waardoor de bewering een deel van de onbewuste geest wordt.

Anderen doen begrijpelijkerwijze affirmaties van een lijst, een stapel kaarten, of recentelijk van smartphone-apps, of herhalen deze. Inderdaad, er zijn een aantal telefoon apps voor te kopen die komen voorbevoorraad na bevestigingen afgestemd op de gezondheid, rijkdom en relaties.

Als u echter uw eigen bevestigingen wilt schrijven, kunt u apps proberen, waarmee u uw eigen bevestigingen kunt schrijven, bewerken en beoordelen. Het gebruik van apps kan samen met worden vergroot dan pen en papier methoden, omdat je altijd zal hebben ze weg u en u kunt uw telefoon te programmeren om u eraan te herinneren om ze te bereiken vergelijkbaar met een dag of meerdere keren per dag.

Wat als? Werken de affirmaties echt?

Zelfbevestigingen werden voor het eerst gepopulariseerd in de jaren '20 en zijn al eerder door coaches en zelfhulpguru's niet ver van de wereld rondgebazuind. Maar bereiken ze werken?

Verwijzingen naar Naploean Hill's nu klassieker, Denk en ga naar Rich, terzijde, recent bewijs suggereert dat, ja, affirmaties werk te volbrengen. Zoals hierboven vermeld, een recente laboratoriumanalyse van Carnegie Mellon onthult dat zelfbevestigingen kunnen naburige de schadelijke effecten van stress op het oplossen van problemen te exploiteren en tegen te gaan ego-depletion. Zelfbevestigingen vullen bovendien onze taakgerelateerde prestaties aan en maken ons ontvankelijker voor onze fouten. Bovendien is aangetoond dat zelf-bevestigingen ook de reguliere gebruikers in staat stellen om zelfvervullende profetieën met betrekking tot maatschappelijke verwerping te herschrijven.

Ik begon deze blog met het citeren van de be in van psychiater en schrijver Walter Jacobsen, M.D. Het lijkt geschikt, gezien het feit dat dit een blog over relaties is, om ook te eindigen zodra Dr. Jacobson. Als we de neiging hebben om egocentrisch en egoïstisch te zijn en ons te onthouden aan anderen, zal onze interactie waarschijnlijk onbevredigend en onhoudbaar zijn, dan zouden we onszelf gedurende het hele daglicht kunnen bevestigen en eraan herinneren dat we vrijgevig moeten zijn voor de geest, dat we anderen moeten helpen en dat we onze zegeningen zo goed mogelijk moeten verdelen.

Geboorte affirmaties

Het is ook bewezen dat een bevalling veel fijnes verloopt wanneer de vrouw er positief instaat. Daarom zijn er ook geboorte affirmaties die je kunt gebruiken om een positieve mindset voor te bereiden voor je bevalling. Zwangere vrouwen kunnen bijvoorbeeld ook een affirmatie slinger maken met geboorte affirmaties er op zodat ze die kunnen ophangen in de kamer waar ze gaan bevallen.

Vragen?

Ik hoop het een en ander voor je opgehelderd te hebben.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.