Check jouw Veiligheid.

Voor veiligheid.

Wij hebben dit artikel geschreven omdat wij vinden dan brand in jouw bedrijf een van de vreselijkste dingen is die wij vinden dat zou kunnen gebeuren. Omdat de veiligheid van jouw pand voor ons voorop staat, laten wij jou weten hoe je de veiligheid in jouw zakelijk pand, en voor de thuiswerkers, bij jouw thuis, het best kunt checken. Met deze check weet je zeker dat jouw zakelijk pand of huis brandveilig is. Het is vooral belangrijk dat elke stap goed wordt doorgenomen en er dus niet 1 wordt overgeslagen, anders heeft het geen nut. Ook zijn er een paar extra tips.
Het gaat dus om de site met de beveiliging check: brandveiligheidscheck.nl

Wij hebben meer nieuws berichten geschreven die wellicht interessant zijn voor u, daarom raden wij u aan om te kijken tussen de artikelen of er iets tussen staat voor u.

Wat is een brand veiligheidscheck?

Een veiligheidscheck is een bezoek aan uw huis door een liefhebber van het Community Risk-team, die veiligheidsadviezen zal geven om u en uw gezin te beschermen. Leden van het team zullen zowel rookmelders installeren waar dat nodig is, en zullen u ondersteunen bij het opstellen van een plan dat specifiek is voor uw huis en omstandigheden. Dit kan zo simpel zijn als de trap aflopen, weten waar uw sleutels zijn, het gebruiksrecht ontgrendelen en het pand verlaten. Dit kan een groot verschil maken als er een fakkel uitbreekt in uw huis, vooral 's nachts.

Wie kan een Check uitvoeren?

Veiligheidscontroles voor thuisvlammen zijn duidelijk en zijn gericht op meer kwetsbare groepen in de gemeenschap, waaronder ouderen, mensen die alleen leven en mensen die vergelijkbaar zijn met beperkte mobiliteit of zintuiglijke beperkingen.

Als je denkt dat een oudere intieme lid, vriend of buurman uit een bezoek zou kunnen leiden om in de buurt te komen en er namens hen een te eisen.

Extra beveiliging

In de zorgbeveiliging zijn er belangrijke punten die belangrijk zijn voor de veiligheid, je hebt immers te maken met panden waar het vol is met mensen, en waar ook veel kritieke toestanden van afhangen.

Het is belangrijk dat personeel en clienten zich veilig voelen, daarbij kan zorgondersteuning goed helpen!

Wij hebben alle connecties die u nodig zou kunnen hebben, daarom kunt u ons altijd een bericht sturen als u iets wilt doen aan de beveiliging in uw bedrijf. Lees ook: Wat zijn zorgbeveiligers?

Vragen?

Ik hoop het een en ander voor je opgehelderd te hebben.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Comments are closed!