5 Tips voor een uniek beursstand ontwerp!

De kracht van een beurs.

Beurzen zijn een geweldig platform voor bedrijven, industrie-experts en professionals om samen informatie te verwerven, te rantsoeneren en relaties op te bouwen. Net als een website heel belangrijk is voor je online aanwezigheid, is een beursstand heel belangrijk voor je offline aanwezigheid!

Door de toenemende globalisering en de groeiende markten zijn tentoonstellingen en beurzen een onmisbaar onderdeel van marketing en promotie, en de meeste avant-gardistische conferenties hebben een tentoonstellingselement.

een stand huren voor op de beurs

5 Tips voor het creëren van een uniek beursstandontwerp

Nu u weet hoe belangrijk het voor u is om een goed ontworpen beursstand te hebben, zijn hier een paar tips die u kunnen helpen bij het ontwerpen van een stand. Kies voor een beursstand huren en maak vastbesloten dat u vervolgens de juiste leverancier die elk van deze elementen in het achterhoofd houdt uw stand te ontwerpen.

  • 1. Maximaliseer de ruimte

Zorg ervoor dat u elke centimeter van de manier van zijn die is aangewezen om u te gebruiken.

U kunt er zelfs voor kiezen om de stand op een onconventionele manier naar buiten te brengen, nadat u de afmetingen op dezelfde manier als de organisatoren heeft bevestigd.

Verbeter uw zichtbaarheid door het berekenen van hoge bewegwijzering, hangende rekwisieten of een hoog roterend bord om de aandacht van de aanwezigen te trekken vanuit alle hoeken van de zaal.

  • 2. Verlichting maakt het verschil

Verlichting is een wezenlijk belangrijk element in de latere actie op een beursstandontwerp. Verlichting en kleuren maken de esthetische charme van uw beursstand compleet.

Spots, inbouwverlichting, gekleurde verlichting en meer zijn een goede pretentie om de positieve aspecten van uw beursstand te benadrukken of belangrijke producten te laten zien.

  • 3. Focus op het ontwerpen van opmerkelijke ingangen

Focus op het ontwerpen van intellectuele en elegante contactpunten om een grotere verslavende ervaring aan te pakken. U kunt beslissen om met behulp van digitale worden naast de punten bij de ingangen voor maximale lead generatie. schijnen lichten en het gebruik van grafische en technologie zal uw logboek op meer knappe en bezoekers zullen verlangen om een kijkje te nemen binnen.

  • 4. Interactieve presentaties

Het gebruik van tablets of intellectuele schermen om interactieve presentaties te versturen is een slimme manier om uw producten en faciliteiten te exposeren, zelfs als u uw creativiteit en expertise laat zien. Door deze interactieve presentaties worden de bezoekers van uw stand beter geëngageerd en wordt de stemming van het personeel niet genegeerd.

  • 5. Wees niet te tekst-zwaar

Als het gaat om tekst op een beursstand, is minder meer. Niemand zal ophouden met het bewerken van tekstbanners of affiches. Daarom is beknoptheid de sleutel. Minder woorden en een groter lettertype verbeteren de duidelijkheid en de zichtbaarheid. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u gebruik maken van brochures of boekjes.

Het samenstellen van een goed ontworpen beursstand maakt het voor u gemakkelijker om prospects aan te trekken en verdere leads te genereren.

Als u er een gewoonte van maakt om de experts in te schakelen, denk dan aan het virtueel inhuren van een merkontwerpbureau. Afhankelijk van wat u nodig heeft, kunnen zij het geld vinden voor alle soorten diensten; van ontwerp tot installatie, afgestemd op uw materie en budget.

Naar totaal plaatsvindend

Je snapt dat de beursstand huren kosten niet het enige is waar je op moet letten. De kosten zijn het minst belangrijk, behalve natuurlijk als een leverancier oneerlijke hoge prijzen vraagt natuurlijk.

Of u nu een nieuweling in de industrie bent of uw merk als industrie-expert presenteert, een uniek en knappe beurswand huren zal u helpen de aandacht van uw doelpubliek te trekken en nieuwe zakelijke mogelijkheden voor u te openen. U zult indruk maken op de aanwezigen op de manier van uw prestatie om zich te onderscheiden van uw concurrenten.

Vragen?

Ik hoop het een en ander voor je opgehelderd te hebben.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.